Aktywne Wpisy

Soothsayer +194
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +121
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

Jesteś upośledzony?
Mentzen nie zrobił ŻADNEJ kariery politycznej,
@JanuszKarierowicz: Widzę, że ty jesteś, wedle twojego debilnego rozumowania Korwin też nie jest politykiem, bo nie zrobił kariery. Szkoda mojego czasu na dyskutowanie z tobą :D.
Tak jak myślałem, argumentów brak, dla ciebie inteligenty człowiek = najlepszy, świetny polityk
zderzenie z rzeczywistością musi być strasznie bolesne, prawda?
Korwin r----------ł swego czasu rząd, był posłem, europosłem, teraz znów jest posłem, więc jak najbardziej karierę polityczną i swoje zasługi ma
A co zrobił Mentzen w polityce że zasługuje na miano najlepszego polityka?
ty natomiast mylisz pojęcia, wyjeżdżasz z argumentem ad personam (czyli żadnym, chyba że za takowe uznać inwektywy) i kompletnie nie ogarniasz co się do ciebie pisze :D. Ale proszę, ośmieszaj się dalej.
Komentarz usunięty przez autora
Kończę, bo ta dyskusja jest idiotyczna, jak zresztą cały świat w którym żyją kuce xD
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Cointreau: a STV?