Aktywne Wpisy

adisoniusz +245
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +67
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

Zakupiony Mi9t 17.09. Okazało się, że nie mają jednak ich w magazynie więc oczekiwanie na dostawe od ich importera DO NICH trwało 2 tygodnie. 1 października mail o pomyślnej wysyłce. Święto w chinach.. 6 października status o wyruszeniu paczki. Nie zmienił się on do dziś, jest ciągle "pre advised" więc nawet nie doszła do Holandii by ją przejął #postnl a gdzie dopiero do Polski. Szlag może trafić. Kupowane telefony od 5 lat z chin co roku przychodziły po 2 tygodniach max i takie jaja teraz (ʘ‿ʘ). Może dlatego że zawsze gearbest a teraz spróbowałem banggood..
#zakupyzchin #alipaczka
źródło: comment_H0EAlHqSxHWrgHKE8RIPgeZtF4zHxsXz.jpg
Pobierz25.09 wysyłka GLSem, dzisiaj telefon w doręczeniu.
@blunch @ZalozKontoNaWykopEl mogę was prosić o numery śledzenia? Chciałbym sobie porównać z moim. Z góry dziękuję!
@Top-malina: ubezpieczenie od vatu niby kupiłem. A w polsce nie biore bo nie nawidze na telefon wydawać więcej niż jest on warty, a z doświadczenia nie miałem problemów z wysyłką telefonów z chin nigdy
Plus taki, że masz 99% pewność na brak Vatu. No i wychodzi na to, że pewniejsza i szybsza dostawa.
Tracking gls: 612337036448
źródło: comment_4Tq3kYyFtNsCoo4hPsqEtYK0KFwHrSJ9.jpg
Pobierztu też podobny problem: https://www.wykop.pl/wpis/44505167/kurla-mirki-zamowilem-25-09-mi9-128gb-przesylka-pd/
źródło: comment_2BUSVrKH8TTX6el5cvx8PxgyaexUJ0oa.jpg
Pobierzźródło: comment_NGwr16RYpIo3HSa4dk5eUqz4qs6vFKqk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
2019-10-06 05:53 The item is pre-advised ლ(ಠ_ಠ ლ)