Aktywne Wpisy

damienbudzik +35
Oglądam sobie od jakiegoś czasu filmiki Pasuta i to jest jakiś dramat XD
Generalnie nigdy specjalnie nie szanowałem dziewczyn chodzących do klubów, ale nie miałem pojęcia jakie p0lki tam chodzą. Jakbym miał poznać teraz jakąś dziewczynę i dowiedziałbym się, że chodzi do klubów to z automatu bym urwał kontakt, bo to nie ma sensu.
#p0lka #blackpill #tinder #kluby #tfwnogf #przegryw
Generalnie nigdy specjalnie nie szanowałem dziewczyn chodzących do klubów, ale nie miałem pojęcia jakie p0lki tam chodzą. Jakbym miał poznać teraz jakąś dziewczynę i dowiedziałbym się, że chodzi do klubów to z automatu bym urwał kontakt, bo to nie ma sensu.
#p0lka #blackpill #tinder #kluby #tfwnogf #przegryw

Kempes +70

#blizzard #hearthstone
Czuję się bardziej urażony banem dla Blitzchunga niż sam zbanowany xd
Kilka dni po banie Blitzchung powiedział: "Grałem w Hearthstone 4 lata, więc straciłem tylko 4 lata mojego życia, ale jeżeli Hongkong przegra to na zawsze". Natomiast po obietnicy wpłacenia należnego wynagrodzenia w oświadczeniu pisze "błogosławić Blizzard". Ciekawe czy dogadał się z Blizzardem czy chińska partia się nim zainteresowała.
@pauleta19: ten ban jest jak najbardziej zasłużony, sposób w jaki został ukarany jest niedopuszczalny pod względem PR, ale o słuszności nie ma co dyskutować.
W regulaminie nigdzie nie było napisane, co grozi za złamanie tego punktu regulaminu, dlatego wymiar kary jest jak najbardziej kwestią dyskusyjną. Moim zdaniem już samo zbanowanie z GM byłoby surowe. Gdyby go łagodnie potraktowali to zastosowaliby pouczenie czy nałożyli karę pieniężną. Nawet po złagodzeniu kary po protestach społeczności zawieszenie na pół roku niewiele ma wspólnego ze sprawiedliwością. Celem takiej kary jest odstraszanie ewentualnym następców i przypodobanie się chińskiej partii.
Jeżeli