Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
xDD
#heheszki #bekazpodludzi #audiovoodoo
#tonskladowy - muzyczka, najbardziej odpałowe akcesoria audiovoodoo
@Roszp: to akurat jest dobre podejście dla laików. Potem podłączy 3kW do jakiegoś przedłużacza na 1mm i się zdziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roszp: "Ociepla scenę" i ogrzewa pomieszczenie przy okazji.
Żarty żartami, ale raz kuiłem takie g---o. Podłączyłem do tego... sprężarkę, taką do sprężonego powietrza. I nic, nie odpala, nie rusza. Buczy jak głupia, jakby się silnik zepsuł. Ale coś mnie tknęło, podłączyłem sprężarkę do innej listwy i natchmiast ruszyła. Rozebrałem listwę, patrzę na kabel, a tam kurde taki włosek w izolacji z 5 razy grubszej od przewodu. Z resztą, cała listwa, nie tylko kabel, nadawało się to tylko
Nawet mądrzy ludzie potrafią uwierzyć w bzdurę. A potem działa tzw. Efekt potwierdzenia.
@Roszp: Oczywiście impulsowa :D
https://www.olx.pl/oferta/listwa-zasilajaca-hi-end-4-lub-6-gniazd-ultimate-pure-system-CID99-IDB3AmJ.html#6f921b6c69