Wpis z mikrobloga

Kto pamieta?

Gral ktos w to z Was w ogole?

Ta gra byla genialna. Grywalnosc 10/10. Klimat. Dzwieki. Ech...

CHWDP Codemasters, za to ze zamkneli servery :(

#f1 #staregry #formula1
urwis69 - Kto pamieta?

Gral ktos w to z Was w ogole?

Ta gra byla genialna. Gryw...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@multikontou: To sie nazywalo F1 Online: The Game

Oficjalna beta od Codemasters, ktora zamkneli jakos po roku.

Bylo to polaczenie wyscigow z managerem. Cudowna gra.
Wyscigi w calkiem inny
  • Odpowiedz
@rebobs: no dokladnie, to byla wlasnie tego typu gra....

Moze uzyjemy sily wykopu i zaspamujemy Codemasters propozycja przywrocenia?

Ech...

Plakac mi sie chce...
  • Odpowiedz
@urwis69: Ehh... Rozbudziłeś moją wyobraźnię, że mogłaby być taka gra o F1 (czy ogólniej o różnych seriach wyścigowych) w stylu managera zespołu. Coś tak rozbudowanego jak Football Manager. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@fordern: zamkneli bete, bo niby zbyt male zainteresowanie bylo...ech...ja bym za to chetnie nawet abonament placil...taka dobra ta gra byla...

@Zashi: to wlasnie byla taka gra! Co chwile dodawali nowy content, nowe mozliwosci. Roznice w wyposazeniu boilidu mialy znaczenie tak samo jak skil i zanjmosc torow. Zarywalem nocki, zeby wykrecic czas lepszy o jakies pierdylardotysieczne sekund i nabijac kase na kolejne badania czesci ech...

http://mmoraw.com/index.php?option=com_content&view=article&id=384:f1-online-the-game&catid=8:browser-based&Itemid=9
  • Odpowiedz
@dawwin: O, chyba mam bardzo uproszczoną wersję tego na telefonie. Grałeś tez w wersję mobilną? Dużo bardziej rozbudowana jest ta na Steamie? Wygląda dobrze, ale poczekam na jakąś promocję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@urwis69 Chyba się nieopłacała...ale dziwne jest to że nie przypominam żeby wgl chcieli ją reklamować. Ja natrafiłem absolutnym przypadkiem gdy wpisałem w google ,,f1 game oniline" bo pamiętam że wtedy szukałem coś o tej tematyce.
  • Odpowiedz