Wpis z mikrobloga

Jak myślicie może po drugiej stronie życie jest lepsze?,wykorzystałem chyba wszystko co mogłem z życia i teraz jest tylko cierpienie,które z każdym dniem dobija coraz mocniej,zawsze heheszkowałem z ludzi,którzy kończyli ze sobą ale teraz ich w sumie rozumiem bo jestem w stanie bez wyjścia miłego dnia mireczki...

#depresja #nerwica #psychologia
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tam jest śmierć przyjacielu. Tam nic nie ma. 7 lat studiowałem biologie i po drugiej stronie nikt mnie nie uprzedzil, co się dzieje. 7 lat studiów jak krew w piach
  • Odpowiedz
@Boro1996: Weź nie p-----l, idź pobiegaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a tak na poważnie, rozmawiasz z jakimś psychologiem? Bo depresja to p---------e ciężka choroba, z której bez pomocy się nie wyleczysz, a świat nie jest taki zły, a przynajmniej tak słyszałem ;)

Sam też zauważyłem niedawno, że nie pamiętam kiedy ostatnio się z czegoś śmiałem tak szczerze, oglądam seriale komediowe i sam przed sobą udaję, że
  • Odpowiedz
@brixo: Mirku, ja jestem juz po 4 terapiach, zauwazylem niestety ze jak sam tego nie pykniesz, to nikt ci nie pomoze. 4 razy juz udalo mi sie powstać. Myslales, o ludziach? Czesto zobaczylem ze jak odpowiadam ludziom i nie mam na w-------u to sami do mnie przyjezdzaja i odswiezam relacje :)
  • Odpowiedz