Ostatnio #!$%@? mnie z pracy w korpo IT bo cięli koszty. Wiec wziąłem nogi za pas i otworzyłem własny serwis z naprawą telefonów w Poznaniu ( ͡°͜ʖ͡°) zobaczymy jak to wypali, muszę dużo zainwestować w reklamę bo konkurencja jest duża. Życzcie powodzenia bo na razie jem tylko pyry z merdyrdą xD
PS. Jakby jakiś Miras albo #rozowypasek chciał zniżkę na naprawę telefonu, śmiało możecie pisać ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@Kaxus: Dlaczego wystartowałeś biznes doskonale wiedząc że rynek jest przesycony tego typu usługami? Naprawdę myślisz że ludzie zwracają uwagę na reklamy serwisów naprawy telefonów do tego stopnia żeby zrobić ci ruch?
rynek zawsze będzie przesycony każdym typem usług.
@Kaxus: Ależ bzdura. Lokalnie występują niedobory w różnych sektorach spowodowane zbyt dynamiczym wzrostem w innych (np brak adekwatnej ilości pralni wraz z rozwojem sektora turystycznego), a na poziomie krajowym jest mnóstwo okazji tam gdzie nie zostały jeszcze w pełni wykorzystane trendy płynące z zachodu.
Cena, czas i marketing szeptany, to pozwala wygrać nad konkurencją
Życzę ci dobrze, ale jak ja chce naprawić telefon to
Wiec wziąłem nogi za pas i otworzyłem własny serwis z naprawą telefonów w Poznaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) zobaczymy jak to wypali, muszę dużo zainwestować w reklamę bo konkurencja jest duża.
Życzcie powodzenia bo na razie jem tylko pyry z merdyrdą xD
PS.
Jakby jakiś Miras albo #rozowypasek chciał zniżkę na naprawę telefonu, śmiało możecie pisać ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#chwalesie #komputery #technologia #biznes #telefony #programista15k
@cabeiu: heh żadna konkurencja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaxus: Ależ bzdura. Lokalnie występują niedobory w różnych sektorach spowodowane zbyt dynamiczym wzrostem w innych (np brak adekwatnej ilości pralni wraz z rozwojem sektora turystycznego), a na poziomie krajowym jest mnóstwo okazji tam gdzie nie zostały jeszcze w pełni wykorzystane trendy płynące z zachodu.
Życzę ci dobrze, ale jak ja chce naprawić telefon to
No tak średnio bym powiedział. Weź znajdź fachowca elektryka, albo stolarza, o, albo kogoś kto cały remont ogarnie ;)
Kiepski plan miras