Aktywne Wpisy
KarwaszTwarzBarabasz +104
Gdzieś ostatnio czytałem fajną wypowiedź. Nie powtórzę 1:1, ale kontekst ten sam.
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
źródło: marsz
Pobierz
Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/42978079/zabieram-sie-za-liczenie-drobnych-jest-tutaj-okolo/
otworzyłem skarbonkę i dziś biorę się za liczenie (wszystkie monety mają nominał 2 euro). Proponuję małą zgadywankę: jaka jest na stole suma pieniędzy? Dajcie swoje typy w komentarzu ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Pulsujących ten wpis zawołam wieczorem do wyników (suma, waga oraz podział na kraje).
#euro #monety #oszczedzanie #pieniadze #numizmatyka #pytanie #zagadka
P.S. Wołam trzy osoby pulsujące trailera mojego wpisu ;) https://www.wykop.pl/wpis/42989383/#comment-151491243
@Postrzeleniec @Annaroth @Cockatrice
źródło: comment_DWUpobp9WgHnbOwWkAz9VfVPWiIPbm50.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Szacuje 540 ojro