Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak to ugrać. Opisze w miarę krótko całą sytuacje. Robię tam od początku czerwca i na początku myślałem, że się przyzwyczaję, ale już teraz wiem, że mi się nie odmieni. Ogólnie ludzie są w porządku oprócz 2 typów, jak jednego da się jeszcze znieść, tak drugi jest tak toksyczny, że jeszcze w życiu takiej osoby nie spotkałem. On tam potrafi obrazić każdego oprócz kierownika. Do jednego z pracowników ostatnio powiedział "odsuń się bo zaraz ci p----------ę" Takie lub podobne teksty z jego strony lecą tam min. raz dziennie. W stosunku do mnie jeszcze nic tak bezpośrednio nie powiedział, a jak już coś mówi to po prostu to olewam. Nie mam zamiaru z nim wchodzić w dyskusje bo typ jest ode mnie z 20 lat starszy i widać, że ma coś z głową.
BHP praktycznie nie istnieje, a większość pracowników uważa to za normę. Powiedziałem, że nie będę pewnych rzeczy robił z uwagi na moje zdrowie to zostałem wyśmiany przez tego typa.
Mój plan był taki, żeby zobaczyć jaka kasa wpadnie 10 i jak mnie zadowoli to porobić do listopada, potem l4, urlop i wypowiedzenie ( ͡º ͜ʖ͡º) Myślałem jeszcze o jakimś l4 na depresję i tak ciągnąć to do końca umowy (koniec roku), ale chyba było by to zbyt chamskie w stosunku do kierownika, który jest w porządku.
#praca #pracbaza #zalesie #pytanie
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach