Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#malzenstwo #zwiazki #logikarozowychpaskow #wykop30plus #przemyslenia
@janeeyrie: kurde czytam cały wpis pozytywnych wypowiedzi, od pozytywnej mirabelki, ale niestety nawet tutaj musiało się znaleźć jakieś feministyczne p---------e zakompleksionej laski xD
Praktycznie każdy sklep to oferuje.
@ciemnienie: pewnie 2-3 lata. No cóż, to strasznie przykre. Teraz ludzie rotują mocno. Kiedyś było inaczej i imho lepiej. Ktoś był po 20-30 lat w jednej pracy, każdy go znał, miał znajomych z pracy prawie jak rodzina. Teraz non stop zmiany. Nikogo nie znasz. Ciągle ktoś nowy. Każdy ma w------e. Tylko te j----e pieniądze
Komentarz usunięty przez moderatora
@ciemnienie: brawo Ty. Tak powinno być taka jest norma;) oby wam sie powodzilo dziewczyno:)