Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Mam problem z łbem i tak konkretny, że myśle już o prochach żeby chociaż mieć jakąś radość z tego życia XD ja wiem że to może wydawać się śmieszne ale tkwię w jakieś anhedonii i myślę o piachu na 30 stce. Nie wyobrażam sobie przyszłości, jestem debilem, książki nie pomagają co z tego że czytam jak nawet nie wiem co, robie notatki ale to i tak wylatuje, słówka z angielskiego zlatują jak wlatują - szybko .. Mam lęk przed życiem, ludźmi, przyszłością.
Na zewnątrz nie wychodzę chyba że do sklepu albo do pracy, serdecznie mam jej dosyć bo mają mnie za debila
Głównie mam problem z koncentracją, pamięcią, logicz
#nofapchallenge #nartkotykizawszespoko #psycholog #psychiatra #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Brak koncentracji. Pamięć to i mnie też kiepska sprawa. Dlatego dużo fotografuje i nagrywam filmików aby pamiętać. Myślałem żeby iść z tym do neurologa czy coś. Ale sam niewiem. Może ktoś się wypowie i pokieruje co z tym robić.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua