Wpis z mikrobloga

no nie wiem gdzie mieszkasz ale u mnie zawsze wszyscy kulturalnie idą

@staryalkus z memami o nosaczach to jest tak że wstawiają je osoby które takie zachowania sami praktykują lub obserwują je w najbliższej rodzinie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@staryalkus różnie to bywa, raz jakaś baba chciała mnie pociągnąć z bara, żeby tylko pierwsza być, ale byłem na to gotowy i się tylko odbiła ode mnie, a patrzyła jakbym to ja ją zaatakował xD
  • Odpowiedz
@Polasz: ja zawszę zostaje w tej kolejce w której stałem... Zawsze dwie, trzy osoby przede mną biorą wszystko z taśmy i idą obok i zawsze wychodzę prędzej niż oni.
Niby niepisane prawo mówi, że kolejka obok zawsze jest szybsza niż ta w której stoisz, ale ja jakoś zawsze trafiam na tą szybszą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A najlepsza to kasa samoobsługowa albo jedna kolejka do wszystkich
  • Odpowiedz
u mnie zawsze sie trafią jakieś p----y co biegną i przepychają się jak by karpie w lidlu rzucili. reszta co ma RiGCZ idzie spokojnie za nimi.

@xstempolx: chyba reszta frajerów: "uprzejmi finiszują na końcu" ...i stają się przegrywami.
  • Odpowiedz
@staryalkus: W warszawie notoryczna akcja, czy to Lidl czy Biedronka, Zanim Pani/Pan powie Zapra i nie skończy nawet zapraszamy do kasy nr X to już 3 osoby bieegną :D no ale tutaj każdy się śpieszy i jest ważniejszy od innej osoby :<
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: Coś za bardzo bierzesz śmieszne zdjęcie z małpą i tą przedstawioną sytuację do siebie.
Masz z tym jakiś większy problem, czy ogółem masz problemy?
  • Odpowiedz
najlepsi sa tacy co stoja w dwoch kolejkach, janusz w jednej a grazyna w drugiej...

w ikei takich trafilem, 8s zaoszczedzili, pozniej i stali w kolejce po loda...
  • Odpowiedz