Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klimbert: Nie wiem dlaczego Ty i wielu innych wykopków stosujecie termin "symetryzm" jako coś złego. Przecież to jest bardzo zdrowe podejście. Nawet Korwin czasem powie coś mądrego. Nawet największy geniusz czasem powie głupotę. Dlaczego traktujesz to jako obrazę? wtf

A ludzie uważający, że propaganda TVP za PiS i za PO wygląda tak samo to nie symetryści. To idioci.
  • Odpowiedz
@Azaajaszz: oni stosują zasadę symetryzmu - za PiSu włądza robi totalną propagandę i manipuluje, ale za PełO też robiła. Oni uważają, że nic się nie dzieje, że to normalne że każda władza wykorzystuje media publiczne.
Otóż nie nie każda.
  • Odpowiedz
@Klimbert: Twórcy tego pojęcia uważają, że jest to "postawa wyróżniona w polskim dyskursie politycznym, zgodnie z którą dostrzega się zarówno pozytywne, jak i negatywne aspekty działania danego obozu politycznego, zestawiając je z analogicznymi poczynaniami oponentów politycznych" za wiki. Więc symetrystą nie jest osoba, która twierdzi, że za PO była taka sama propaganda. To jest kretyn, który nie dostrzega faktów. Symetrystą jest osoba, która twierdzi, że działalność TVP zmieniła się na
  • Odpowiedz
@Klimbert: za czasów PO praktycznie codziennie oglądałem Fakty w tym zaplutym POwskim TVN. Pamiętam, że wszystkie afery Platformy – od pocącego się Chlebowskiego po ośmiorniczki i włam do siedziby Wprost – były na bieżąco relacjonowane i to dosyć bogato. Nawet z tych durnych ośmiorniczek i zegarka Nowaka zrobili temat tygodnia i cały czas leciało to na wstępniaku. A jakie były to afery? Dziecinna zabawa w zestawieniu z machlojami pisowców. Coś
  • Odpowiedz
@camelinthejungle: sorry kolego ale ty chyba przespales ostatnie 10 lat, rozumiem ze byles zajety uczelnia, zajeciami, kolosami etc wiec jestesmy w stanie ci to wybaczyc ale nie pisz juz na temat polityki bo to same bzdury sa - heritage PO ciagnie sie za nami do dzisiaj (afera paliwowa, amber gold, sady) - ty naprawde myslisz ze PO nie dotykalo sadow? prawda bo jak byly komunistyczne przed nimi tak z nimi
  • Odpowiedz
@r00kie afera Amber Gold ciągnie się do dzisiaj? Jeszcze Tuska oskarżysz o to, że za jego rządów oszuści dziadkom garnki wpychali alby cygański tabor kury we wsi porwał? Wały, które ukręciła przez 8 lat PO (na którą nigdy w życiu nie głosowałem) to dla PiSu kwestia zapewne gorszego tygodnia, a wszystko ze sto razy większą bezczelnością i obłudą.
  • Odpowiedz