Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

Mirki, mam pytanko.
Mamy postawioną stronę w wordpressie. Posiadamy 3 formularze kontaktowe. Chcielibyśmy, żeby po wysłaniu każdego z nich pokazywała się strona z podziekowaniami (to się już dzieje), ale żeby per formularz ta strona z podziekowaniami miala unikalny link, tak żeby można było liczyć wyświetlenia/kliki per formularz. Jak to zrobić?
w skrócie po wysłaniu wiadomości ustawiasz w sesji id po którym będzie rozpoznawany formularz, robisz przekierowanie na stronę z podziękowaniem, jak w sesji nie ma ID formularza to przekierowujesz na strone z formularzami, jak jest ustawiona to odczytujesz ID na jego podstawie wyświetasz to co chcesz dla danego formularza i zapisujesz licznik czy