Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w

wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma

https://www.strava.com/activities/2704202114
Dwie dyszki w tempie 5'01''/km czyli zabrakło średnio 3''/km do tempa na 1h44'59'' w półmaratonie.
Patrząc na czasy poszczególnych kilometrów, było to do zrobienia z łatwością i nieoficjalnie byłby mój cel osiągnięty. Jednak nie spodziewałem się dzisiaj takiej formy, więc niektóre kilometry brałem wolniej. Było dość dużo całkiem silnego #wmordewind (od 6 do 12 kilometra bez przerwy), więc tym bardziej jestem zadowolony.
Chyba jestem dzisiaj po prostu porządnie wypoczęty, bo tętno przed biegiem (pic. rel.) było dosyć spokojne. I to stojąc. A gdybym usiadł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miłego ᶘᵒᴥᵒᶅ
#sztafeta
Pół żartem, pół serio: czasami się zastanawiam co by było gdybym trafił do szpitala i lekarz zobaczyłby u mnie tętno w przedziale 30-35 bpm podczas snu. Ciekawe czy leciałaby końska dawka adrenaliny ( ͡
@dietyloamoniowy
@junoreactor: u mnie też, ale ten tydzień luźniejszy mam, więc odsypiam
@dietyloamoniowy
Notoryczny brak czasu na sen
innej opcji nie ma
get rich or die tryin' mah nigga
@pestis: napij się powerade'a, bo stracę wtedy cały szacunek do życia