Wpis z mikrobloga

@Nfvr: śmiem twierdzić, że wiem co robię. Na zdjęciach jestem plaski. Testa szło mało, idzie novo, estradiol ubity do zera prawie. Mało ww. Zobaczymy jak to będzie jak wejdę na pełne obroty. Teraz celem było popalenie tyle smalcu ile to możliwe. @Cojestpiec: niech skaczą. Niech nie skaczą. Mam wyebane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamilek98PL: mięśnie w barach i na klacie mogą być zarysowane ale nie muszą, tłuszcz na brzuchu jest spoko jak sam brzuch za bardzo nie odstaje. Podsumowując: przeciętna sylwetka najlepsza. Ale to tylko moja opinia i jak facet jest świetny z charakteru to i delikatny bebzun nie przeszkadza ¯\(ツ)
  • Odpowiedz
@furcio: poczytaj w takim razie Layne'a Nortona na przykład. Poczytaj o syntezie białek. Zobacz ile ważę. Poczytaj o sytości białka.

Poczytaj o wrażliwości insulinowej, o tym co robi z nią tłuszcz. Poczytaj o dostępności energii z węglowodanów. Poczytaj o insulinie. Poczytaj o tłuszczach nasyconych. Polecam poszerzać horyzonty. Nie wiem jakie te badania czytasz, ale ok xd
  • Odpowiedz
. Ale to tylko moja opinia i jak facet jest świetny z charakteru to i delikatny bebzun nie przeszkadza

@Hannahalla: To dlaczego dziewczyny nie uwierzą, że faceci (normalni, nie z wykopu) też tak myślą i się ciągle zamartwiają 5 kg nadwagi lub czymś podobnie głupim?
  • Odpowiedz