Aktywne Wpisy

HoroLive +50
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

McAbra +93

#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
źródło: 1000072065
PobierzRozmowa z mentorką i menadżerką angażującego przywództwa xD
Twierdzi, że zetki są niekompetentne, bo grali w gry, a starsze pokolenia układały klocki, a to jest trwalsze xDD
"W kontekście pokolenia Z mówi się nawet o „revenge quitting”, czyli mściwym odchodzeniu z miejsca pracy. Takie sformułowanie można usłyszeć u polskich menadżerów, kiedy w najgorętszym okresie działania firmy młody pracownik nagle
@bawelna100pro: no nie bo Ztki to samo robia majac dobre zarobki w korpo czy IT. To nowe pokolenie oskarkow i julek ma za dobrze u rodzicow i zyje swoim instagramowym snem. Czesto to osoby po 2 gownokierunkach ktorymi przedluzaly sobie mlodosc i w wieku 28 lat zaczynajac kariere chca zarabiac tyle samo co ludzie po 10 latach w branzy. Nic nie potrafia
No tak, bo mam czekać, aż w firmie będzie spokojny okres XD Przeciez rektrutacja do nowej firmy + okres wypowiedzenia to kilka miesięcy, nie mówiąc już o samym czekaniu aż łaskawie odpowiedzą na wysłane cv
@bawelna100pro: dlatego, ze takie smieciowe i bezwartosciowe tresci przyciagaja rzesze komentujacych i udostepniajacych.