Aktywne Wpisy

cypisek84 +67
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_5GaLmcdo5XtSNNXGOZeIYlhtcPPUpHxH.jpg
PobierzCzyli, że ktoś to sfabrykował etc. A jeżeli to pochodzi z jakiegoś generatora to dobrze, że nie wygląda jak oryginał, bo byłoby łatwiej o wprwadzanire ludzi w błąd. (mam namyśli inne scenariusze niż tylko zarzutkę na wykopie)
Serwus!
@grazka_KWTW: to po co stylizować to w tak z-----y sposób xD
Wiesz ludzie wysyłając te wszystkie scamy specjalnie robią literówki/błędy. Bo jest to pierwszy krok weryfikacji, czy rybka chwyci haczyk.
Jeżeli pomimo oczywistych znaków, że coś jest nie tak z np. mailem od "banku" ofiara kliknie w link to jest duża szansa, że następnie poda wszystkie dane o które tam poproszą i warto