Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +653

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#zeglarstwo #morze #statki #wypadek #ciekawostki
źródło: comment_5VjRQPqmN1ohJmqGdQTq6A98P4LsOLaT.jpg
Pobierz@PMV_Norway: Tak srednio staranowal bardziej to oni wplyneli pod ten tankowiec. Tak na szybko (bo pierwszy raz slysze o tym wypadku) za wikipedia
po stronie
@PMV_Norway: To pytanie nie do mnie, ja cytuje wikipedie. Ktora jest jednak lepszym zrodlem wiedzy niz Ty ze swoim wpisem na wykopie.
Wszystkich niejasności nie udało się jednak wyjaśnić.
Pierwszą z nich jest oświetlenie polskiego jachtu. W aktach sprawy możemy wyczytać, iż obejmująca wachtę Małgorzata Kądzielewska sprawdziła, czy oświetlenie jachtu jest włączone jedynie poprzez ustawienie przełączników na pulpicie. Jest to o tyle ważne, iż załoga m/v "Lady Eleny" w swych zeznaniach twierdziła, iż polska jednostka nie
Co do samego wypadku - u mnie wykładowcy z AM opowiadali, że jedną z przyczyn był fakt, że ten jacht był mały i dodatkowo wszedł w martwe pole radaru
@PMV_Norway: Znajde za to to:
To co piszesz zostalo odrzucone. Nie wiem oczywiscie dlaczego, ale skoro juz sie na nie powolujesz to powinienes chociaz wiedziec to ze zostalo odrzucone i obecnie nie ma wartosci.
@PMV_Norway: W orzeczeniu ktore zostalo odrzucone.