Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeloneck: ja p------e. Sam widzisz jakie osoby głosują na PiS. Brak argumentów to zaczyna się atak, że to jego sprawa. Założę się, że to Ty osoby która by wypomniała w dyskusji wiek gdyby jej się argumenty skończyły.
  • Odpowiedz
Założę się, że to Ty osoby która by wypomniała w dyskusji wiek gdyby jej się argumenty skończyły

@Machas: przecież @r00kie wypomniał wiek jeszcze zanim argumenty mu się zaczęły XD

Żeby wypomniał chociaż... Użył najbardziej samoorającego argumentu jakiego można użyć nie znając swojego adwersarza: "dorośniesz - zrozumiesz" XD
  • Odpowiedz
żeby utemperować tęczusiowy ruch

@Jackal-SS: kolejny tytan intelektu... No jak w tym kraju ma być normalnie. Zdecydowanie warto r------c kraj, żeby utemperować tęczowy ruch. Ja p------e (°°
  • Odpowiedz
Poważnie w tym kraju z dykty są ludzie, którzy zagłosują na PiS po tych obietnicach wczorajszych? Kogoś serio to przekonuje? Można być, aż tak głupim? W sumie to wkrótce każdy będzie dostawał pieniądze za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@yeloneck: serio masz wątpliwości? Tak, są, zagłosują, a przekonuje tych co ma przekonywać. pis wygra, Polska przegra. Znowu, i tak będzie do czasu aż pojawi się opozycja
  • Odpowiedz
to jest moja sprawa i ty tego nie zrozumiesz,

@r00kie: Ja rozumiesz. Twoja wiedza na temat ekonomii kończy się na tym, że dotyczy to pieniędzy, więc jak dostajesz pieniądze, to się cieszysz, a jak nie dostajesz, to jesteś zły. Inne sprawy Cię nie obchodzą, więc skoro PiS płaci Ci za bycie ich dziwką, to jesteś szczęśliwy.
  • Odpowiedz
@yeloneck: haha, i vice versa dzieciaczki - wiecie dlaczego wiekszosc glosujacych na pis sie z tym nie obnosi? bo szkoda strzepic ryja na takich debili jak wy ( ͡° ͜ʖ ͡°) serdecznie pozdrawiam

@r00kie: Prostytutki tez sie nie obnoszą z tym co robią, ale - podobnie jak wyborcy pisu - nie potrafią nic pozytecznego, a cos jesc trzeba, wiec pokornie muszą klęknąc, rozpiąc pasek
  • Odpowiedz
@kezioezio: ziom, źle cytujesz, bo wygląda jakbys to Ty pisał do mnie. Przyznam, że trochę mnie to zmyliło.

@Crea: szczerze, za żadną.

@patchupdate: wszyscy obiecują, ale tutaj to przegięcie. Tylko obietnice darmowego hajsu dla każdej grupy społecznej. Jeszcze niech górników dorzuca, to będzie komplet.
  • Odpowiedz