Wpis z mikrobloga

Poważnie w tym kraju z dykty są ludzie, którzy zagłosują na PiS po tych obietnicach wczorajszych? Kogoś serio to przekonuje? Można być, aż tak głupim? W sumie to wkrótce każdy będzie dostawał pieniądze za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #bekazpodludzi
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystizer: no ja wiem, że zagłosują, tylko się zastanawiam, że można być, aż takim debilem. No, ale konferencja w Lublinie nie jest z przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@r00kie: no raczej tak średnio, jakie jest ZA, że na nich głosujesz? Bo hajs za "darmo" dają? Super argument: "jak dorosniesz to tez bedziesz na nich glosowal". #!$%@? o mnie wiesz, ale już atakujesz, typowy wyborca PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@r00kie: powiedziałbym, że prędzej gimbusy i dziadki na nich głosują "NIECH WSADZĄ DONALDA DO PAKI!! ROZLICZĄ TĄ BANDE!!!!"

Pośród ludzi dorosłych, którzy pracują w sektorze prywatnym (czyli Ci, którzy utrzymują ten kraj) nie znajdziesz wyborców pisu.
  • Odpowiedz
sam kiedys glosowalem na Peuo

@r00kie: kolejny argument typowego wyborcy PiS. Jak ktoś nie głosuje na te świetna partie, to jest tylko PO. Dobrze, że pis cię nie rucha xD
  • Odpowiedz
@yeloneck: rucha nie rucha. na pewno nie rucha tak bardzo jak Peuo i to jest piekne - fakt hajs leci ciurkiem tak samo jak za peuo lecz tym razem duza czesc tych pieniedzy trafia do ludzi a nie do kieszeni mafii vatowskiej, banany hajsu od tatusiow juz nie dostana
  • Odpowiedz
na pewno nie rucha tak bardzo jak Peuo i to jest piekne

@r00kie: ja myślę, że rucha tak samo, albo nawet w wielu dziedzinach bardziej. Nadal nie przedstawiłes argumentu, co skłania cię do głosowania na nich, poza tom, że "dają" pieniążki ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@yeloneck: no i #!$%@? cie to obchodzi na kogo bede glosowal i dlaczego, to jest moja sprawa i ty tego nie zrozumiesz, na szczescie duza czesc spoleczenstwa rozumie to bez tlumaczenia, bo zyja w tym kraju dluzej niz pseudo narzekacze - a narzekaja bo nie wiedza co to znaczy #!$%@?
  • Odpowiedz