Aktywne Wpisy

Ytarka +126
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +190
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

Moment nieodpowiedni, to co inżynier mówi jest bez sensu ale młody zachowuje się jak rozpuszczony chujek. Bywa taki częściej?
#f1
Choć fakt, że jak Kimi opierdziela swojego inżyniera to robi to w jakiś przyjemniejszy sposób
Bardziej bym się spodziewał czegoś takiego po Strollu, który jest kreowany na takiego bogatego smarkacza, który ludzi ma za nic, a tu takie zdziwienie.
Komentarz usunięty przez autora
Powiem tak koledzy - jakoś nie słyszałem, aby Leclerc czy nawet Max zwracali się w ten sposób do swojego inżyniera. Zachował się jak jakaś nastoletnia gwiazda, która może z----ć jak psa pokojówkę czy asystentkę.
Lando jest bucem ale jak Kimi coś takiego robi to szybko dawajcie memy, kocham Kimiego.
Wlasnie oceniles czlowieka po jednym zdaniu.