Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

phaxi +43
Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą
Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą

Moment nieodpowiedni, to co inżynier mówi jest bez sensu ale młody zachowuje się jak rozpuszczony chujek. Bywa taki częściej?
#f1
Nie wiesz też jak zachował się po wyścigu, może poszedł do inżyniera, przeprosił i wyjaśnił
Komentarz usunięty przez autora
@snieznykoczkodan o co Wy lapiecie spine xDDD jechaliscie kiedykolwiek jakiś wyścig? Np gokartem ? Musisz być cały czas skupiony , goście jadą ponad 300 na godzinę, z inżynierami znają się pewnie jak z dobrymi znajomymi z pracy , mogą mieć w c--j luźna relację. A dwa typy z wykopu mówią: to jest sport, ludzie giną w wypadkach, walczą o każdy centymetr, a tu teksty że lando to typowy Seba
Ja na przykład jestem spokojną osobą nigdy bym się do znajomego w normalnej sytuacji w ten sposób nie odezwał. Za to na grając w piłkę o pietruszkę potrafię się wkurzać i rzucać k-----i na kolegów z drużyny. Po meczu zbijamy piątki, dziękujemy za grę i nikt nie ma do nikogo pretensji. A walka na torze z najlepszymi kolesiami na świecie przy
Jakby takie coś powiedział Stroll czy Gio to byście ich j----i przez miesiąc ale Lando to nie, bo on taki śmieszek jest i umie w memy.
Nie lubię ludzi, którzy traktują innych z góry i są wielkimi diwami. Jeżeli to jedyny taki przypadek, że tak się zachował to spoko, rozumiem, że każdemu może się
Komentarz usunięty przez moderatora
@kipowrot: ale z ciebie twardziel.
Kierowcy F1 nie rozmawiają w ten sposób ze swoimi inżynierami mimo adrenaliny, akcji na torze itd.
Bottas, gdy przeszkadzało gadanie
Komentarz usunięty przez autora