Wpis z mikrobloga

Lando taki śmieszek, Lando taki miły chłopak a zobaczcie jaki buc z niego wychodzi.
Moment nieodpowiedni, to co inżynier mówi jest bez sensu ale młody zachowuje się jak rozpuszczony chujek. Bywa taki częściej?

#f1
snieznykoczkodan - Lando taki śmieszek, Lando taki miły chłopak a zobaczcie jaki buc ...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snieznykoczkodan: łatwo mówić o tym jak ktoś się powinien zachować siedząc przed komputerem i oglądając sobie powtórki. Co innego siedząc za kierownicą bolidu jadąc 300km/h gdzie adrenalina jest pompowana do krwi wielkich ilościach, stres jest ogromny, a na reakcje masz ułamki sekund. Przypuszczam, że nie zastanawiasz się jakich słów użyć, żeby przypadkiem nikogo nie urazić.
Nie wiesz też jak zachował się po wyścigu, może poszedł do inżyniera, przeprosił i wyjaśnił
  • Odpowiedz
@GhostTrick
@snieznykoczkodan o co Wy lapiecie spine xDDD jechaliscie kiedykolwiek jakiś wyścig? Np gokartem ? Musisz być cały czas skupiony , goście jadą ponad 300 na godzinę, z inżynierami znają się pewnie jak z dobrymi znajomymi z pracy , mogą mieć w c--j luźna relację. A dwa typy z wykopu mówią: to jest sport, ludzie giną w wypadkach, walczą o każdy centymetr, a tu teksty że lando to typowy Seba
  • Odpowiedz
@GhostTrick: każdy reaguje inaczej na stres, więc ciężko porównywać.

Ja na przykład jestem spokojną osobą nigdy bym się do znajomego w normalnej sytuacji w ten sposób nie odezwał. Za to na grając w piłkę o pietruszkę potrafię się wkurzać i rzucać k-----i na kolegów z drużyny. Po meczu zbijamy piątki, dziękujemy za grę i nikt nie ma do nikogo pretensji. A walka na torze z najlepszymi kolesiami na świecie przy
  • Odpowiedz
@dzana: @Armoldzik: ja tu widzę mały dysonans i ciekawi mnie jaki on jest naprawdę.
Jakby takie coś powiedział Stroll czy Gio to byście ich j----i przez miesiąc ale Lando to nie, bo on taki śmieszek jest i umie w memy.
Nie lubię ludzi, którzy traktują innych z góry i są wielkimi diwami. Jeżeli to jedyny taki przypadek, że tak się zachował to spoko, rozumiem, że każdemu może się
  • Odpowiedz
  • 5
@snieznykoczkodan ja jak jechalem tandemem z dziewczyną 35 na godzinę to jej mówiłem żeby była teraz K---A cicho a co dopiero gość przy prędkości 300 na godzinę gdzie wyprzedza typa i musi się ustawić do zakrętu XD
  • Odpowiedz