Wpis z mikrobloga

Lando taki śmieszek, Lando taki miły chłopak a zobaczcie jaki buc z niego wychodzi.
Moment nieodpowiedni, to co inżynier mówi jest bez sensu ale młody zachowuje się jak rozpuszczony chujek. Bywa taki częściej?

#f1
snieznykoczkodan - Lando taki śmieszek, Lando taki miły chłopak a zobaczcie jaki buc ...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snieznykoczkodan: ale co mu się dziwisz, że się wkurzył. Koleś jedzie bok w bok z innym bolidem 300km/h a ten mu gada do ucha.
Choć fakt, że jak Kimi opierdziela swojego inżyniera to robi to w jakiś przyjemniejszy sposób
  • Odpowiedz
@IsDaddyHome: @dzana: rozumiem jego poirytowanie ale uważam, że to była wyjątkowo chamska odpowiedź. Nie pamiętam drugiej takiej. Kontrastuje to z jego wizerunkiem śmieszka i miłego chłopaka.
Bardziej bym się spodziewał czegoś takiego po Strollu, który jest kreowany na takiego bogatego smarkacza, który ludzi ma za nic, a tu takie zdziwienie.
  • Odpowiedz
@snieznykoczkodan: też sie zgadzam, z Lando w moich oczach wyszedł blokowy sebek ,z pozoru dobry chłopak co mało pił "co pani mówi mój syn? nigdy" a jednak trochę kultury brakuje . A jak się stresuje to niech zajmie się gra w warcaby albo streamuje gry an twitchu.
  • Odpowiedz
@snieznykoczkodan: razi to fakt i było to chamskie :( , ale w sumie to mi lata, póki nie poznam człowieka osobiście, to nie oceniałbym po żadnych jego vlogach czy wypowiedziach, bo to może być zafałszowany obraz, może faktycznie jest bucem, może nie jest? wolę nie oceniać bo mogę się przejechać na swojej niewiedzy
  • Odpowiedz
@snieznykoczkodan: Inżynier dzban mógł poczekać, aż będzie spokojnie zamiast p-------ć takie kazanie podczas wyprzedzania. Z resztą widać jak Lando był skupiony, bo był w stanie odpowiedzieć dopiero po kilku chwilach, kiedy sytuacja była już stabilna. Przy takim poziomie adrenaliny nie ma tu nic do rzeczy, czy ktoś jest grzeczny i wychowany.
  • Odpowiedz
@Side_One: no i ? dla ciebie to 300kmh dla niego miejsce pracy , czemu Lewis, Robert (znany z ciętego języka) albo Sainz nie powie tak do inżyniera ,może jednak kwestia kultury ? wszyscy wykonują przecież tę samą robotę.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: chodziło mi o to, że Max nie kieruje przekleństw w stronę inżyniera, w przeciwieństwie do Norrisa. Więc różnica jest zasadnicza. Co do tłumaczenia sensu tej wypowiedzi to jest w pewnym sensie podobny: "nie mów k---a do mnie" = "zamknij ryj" ale to już dyskusja na inne forum. Generalnie bardzo mi to kontrastuje z Lando śmieszkiem i streamerem, brzmi jak arogancki mały chujek.
  • Odpowiedz