Aktywne Wpisy

BurzaGrzybStrusJaja +1385
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
źródło: spadlozrowerka
Pobierz
prawiczek92 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://puri.sm/posts/librem-5-shipping-announcement/
Trzeba czekać do Q2 2020 najwcześniej na telefon z normalną obudową a nie wyciętą nożem z dykty xD telefon za $650 USD. Z już teraz przestarzałym cpu itd.
I cyk refund
#purism #linux
sam przerobiłem już m.in. freerunnera ... chciałem librem 5, ale jak puścili tego newsa to anulowałem
wszystko bym przebolał, jeśli by to było używalne w ogóle
Zawsze telefony tego typu będą w dupie. Natomiast mam Note 2 (ale z LineageOS xD Może jak będzie Replicant 9 to przejdę) i działa on bardzo spoko
Jakby dawali za darmo Librem 5 to bym wziął :P
On nie jest konkurencją dla tych #!$%@? smartphonów które za dwa lata wymienisz bo oprogramowanie przestarzałe
@diogene: Note 2 to dalej bardzo dobry telefon. Dlatego go nie wymieniam xd