Wpis z mikrobloga

@mako37 idzie przywyknąć. Młody już 1,5 roku także idzie się z nim jakoś sensownie pobawić, a nie że kilkumiesięczna klucha która tylko drze papę i c--j wie o co mi biega.
  • Odpowiedz
@mako37: Moja córa przez kilka tygodni swojego życia spała 21:30-3:50. Koniec grudnia i najkrótsze dni, więc czarno za oknem xDDD Ktoś przebije? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem wróciła do standardu i spała po 8 lub 9 godzin. Rozumiecie. 8-9 godzin xDDD Dzieciaki znajomych w tym samym czasie i wieku spały po 12-16 godzin. Co gorsza kolejne moje bobosie również bojkotują sen ( ͡° ʖ̯
  • Odpowiedz
@mako37: albo np. wstać o 9 bo wcześniej była idealna cisza, i znaleźć wszystko WSZYSTKO popisane czarnym markerem. TV, ściany, zasłony, podłogi, meble, psa, umywalki, zabawki...

o dziwo permanentny marker idealnie schodzi z ekranu (!) tv zwykłym płynem do monitorów. Ze ścian schodzi "magiczną gąbką", a reszta .. losowo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Frank_Forsyth to już chyba wole wstawać o 6 ( ) raz spałem z córką to żonie powiedziałem albo ona albo ja xd o dziwo wybrała mnie xd a córa śpi w swoim łóżeczku
  • Odpowiedz