Aktywne Wpisy

Cinoski +17
źródło: temp_file2772860820754260571
Pobierz
marian-stefan +615
Czego nie rozumiesz polaczku? Jesteś po prostu spięty, nie to co ci wyluzowani hiszpanie.
#lewandowska #lewandowski #p0lka
#lewandowska #lewandowski #p0lka
źródło: 1917a12349578893f1949a1fd52ac5d1e42d092394e6244b74193a39a88a19ed
Pobierz

https://www.superpharm.pl/catalog/product/view/id/43632/s/moschino-uomo-13933/category/11/?utm_source=affiliate&utm_medium=cps&utm_campaign=rekomendacje&utm_content=1112674
Tanio, że aż żal nie wziąć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chyba działa, zaraz opłacę i zobaczymy co będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edycja: zamówione (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzięki za cynk. Mam jeszcze pół flakonu, ale będę miał zapas ;) lubię po prysznicu użyć Moschino. Teraz się nie muszę ograniczać.
A najlepiej jakby można było po prostu odebrać w sklepie od zaraz jesli by były np dostępne
Witam.
Przesyłka dziś powinna wyjść z Magazynu do wybranego przez Pana sklepu Super-Pharm. Dopytamy Magazyn w tej kwestii i powrócimy z odpowiedzią.
Ja swój kupiłem w kwietniu, ale 10ml dałem koledze, 15-20ml miałem w dekancie i zużyłem na bieżąco, a resztę z flakonu wypsikalem. Ok, mam trochę więcej jak połowę, ciężko mi powiedzieć na mililitry, bo flakon ma 125ml więc musiałbym w domu sprawdzić proporcje ;)
I ja dużo go psikam do roboty, co najmniej 8 strzałów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korbuzz:
Szlag, a ja zamówiłem bez
Dzięki.
Zamówiłem w samo południe ;) w sobotę do nich napisze jeśli będzie cisza.
Ja teraz dostałem maila, że zamówienie wysłane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A, że zamawiałem do Magnolii, a tam zwykle mieli Moschino na stanie, więc może szybko odbiorę ;)
Smutek :( jakoś przeżyje ;)
Część. Dostałem właśnie SMS, że paczka już czeka na mnie do odbioru ;) po robocie pójdę odebrać. A jak u was?