@Zimnok: Wejdź w takim razie normalnie na stronkę i znajdź przez wyszukiwarkę. No jestem aktualnie na stronie i jak Mirko kocham mogę dodać do koszyka i przejść do kasy ( ͡°͜ʖ͡°)
@korbuzz: pewnie jakiś bug że prowadzi to do złego linka i są zdublowane produkty. Ale dzięki Ci wielkiee! Kupione :D PS. Używałes już tego zapachu? Jak oceniasz? Podobno świetny na codzień, pięknie pachnie, chociaż projekcja nie jest duża
@Zimnok: No opis w sumie zgadza się z moimi odczuciami. Zapach mi się podoba, ale ja aplikuję około 10 psików, to wtedy czuję go dosyć długo. Taki przyjemny lekki zapach. Jak najbardziej nadaje się na daily, ale nie jest to potwór jeśli chodzi o projekcję i trwałość, jednakże za te pieniądze i z racji fajnego zapachu, to nie szkoda dopsikiwać po czasie ( ͡°͜ʖ͡°)
Może i dokonują ludobójstwa w gazie, okaleczają dzieci i znęcają się nad zwierzętami, ale za to dzięki nim mamy paliwo po 6 zł ( ͡°͜ʖ͡°) #iran #izrael #usa #zydzi #zyd #paliwo #palestyna
https://www.superpharm.pl/catalog/product/view/id/43632/s/moschino-uomo-13933/category/11/?utm_source=affiliate&utm_medium=cps&utm_campaign=rekomendacje&utm_content=1112674
Tanio, że aż żal nie wziąć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_LSDC1mF1pfK2JH5B2vbhwRFuXuXxwmzI.jpg
Pobierzźródło: comment_Vv13H47K2DL4jY5KvZ6VUeCOV2eBQ9fh.jpg
PobierzNie rozumiem o co chodzi xD
źródło: comment_YGYTxwhRLhqCV1OJU5r2aBRuwYuQCLoj.jpg
PobierzAle dzięki Ci wielkiee! Kupione :D
PS. Używałes już tego zapachu? Jak oceniasz?
Podobno świetny na codzień, pięknie pachnie, chociaż projekcja nie jest duża
BTW ile takie zamówienie może iść dni do sklepu?