Wpis z mikrobloga

Lipnicy Dolnej na Podkarpaciu

sprawdzilem, jakies zadupie gdzie nie ma co robic i dzieci z nudow sie wieszaja na skakance a psy szczekaja dupami
typowa wiocha jest typowa chociaz mozliwe ze ktos bliski przyczynil sie do tego

troche blisko krzyza na giewoncie, ja bym tego faktu nie przemilczal
  • Odpowiedz
@James_Watt: Rozumiem że większość wykopu to gracze, ale moim zdaniem jest sporo racji w tym co napisała gazeta i nie powinniście az tak atakować rodziców i jej otoczenia. Z doświadczenia wiem, że nikt nie lubi no-lifeow ( Sam kiedyś jednym byłem i nie miałem zbyt dużo znajomych) a zwłaszcza w podstawowce, więc uzależnienie od grier moglo mieć pośredni wpływ na ta śmierć, a jeśli dziewczynka postanowiła napisać "list pożegnalny" w
  • Odpowiedz
@CiekawyNickName: gry komputerowe bardzo często są ucieczką od jakiś ciężkich problemów, więc nie są one problemem same w sobie a jedynie konsekwencją owych wcześniejszych kłopotów np. brak akceptacji przez rówieśników, lęk przed byciem wyśmianym i kompromitacją, pierwszy zawód miłosny, strach przed przyszłością, itd..
  • Odpowiedz
dziewczyna zostawiła list pożegnalny w grze, żeby jej znajomi z majnkrafta go znaleźli a nie zostawiła go dla rodziców i znajomych z reala, to o czymś świadczy i powinno dać do myślenia starym

@jutokintumi: a daj spokoj. nic nie da do myslenia. p------a w tych wywiadach jakies kocopoly. jak mnie spotkala tragedia to nawet nie chcualem o tym mowic, a tym sie rozwiazaly jezyki ostro... rodzice... ha tfu. zabila sie
  • Odpowiedz