@James_Watt: O ja p------e. Teraz nagle wszyscy zaskoczeni a pewnie nikt z nią nie rozmawiał o czymkolwiek, miał ją głęboko w dupie a, że gra cały czas to święty spokój. I dziewczyna się wyhuśtała. Szkoda człowieka.
@PanHeniek45: maszyna do obliczeń matematycznych winna śmierci ale k---a, to, że rodzice pewnie olewali ją od dłuższego czasu to nie. Przecież nawet kot czuje się odrzucony jak po całym dniu nie dajesz mu atencji.
@ethics: Według mnie internet jednak w dużym stopniu przyczynił się do jej zachowania. Internet może dawać złudne poczucie, że masz kolegów i nie jesteś samotny, a potem przychodzi moment w którym musisz wyjść do ludzi i okazuje się, że to całkiem co innego niż w komputerze i człowiek wtedy czuje jeszcze mocniej tą różnicę. Co w przypadku młodych osób może być mocnym bodźcem psychicznym.
Kurła Halina mówiłem Ci że ten komputer to diabeł wcielony, może małomówna była i zdomu nie wychodziła a w szkole ja bili Halina, ale to taki charakter miała. Komputer wszystko jej odebrał Halina ostrzegali w telewizorze
Dopiero teraz dochodzą nas słuchy od rówieśników, że to były jakieś mroczne gry. Może ktoś ją w ten sposób manipulował. Może wprowadzał w stan dziwnej hipnozy i kazał np. wykonywać jakieś nieprawdopodobne zadania, np. zarzucić sobie pętlę. Na strych poszła razem z komórką – mówi ojciec
A ty kim jesteś frustracie? A no tak - wykopową cipą, która myśli, że ktoś tam coś próbuje rozpracowywać. Wypowiadam się bo mogę i takie cipy jak ty mogą tylko szczekać. Karawana jedzie dalej.
Typowe dla rodziców, najwygodniejsze wytłumaczenie dla nich czyli że nie ich wina, oni nie wiedzieli, zły komputer albo za mało chodziła do kościoła i ją pokarało...
#gazety #minecraft #c---------------a
artykul
A wcześniej w szkole:
- podajcie sobie ręce na
Niebieski wieloryb strike back (-‸ლ)
Source
A ty kim jesteś frustracie? A no tak - wykopową cipą, która myśli, że ktoś tam coś próbuje rozpracowywać. Wypowiadam się bo mogę i takie cipy jak ty mogą tylko szczekać. Karawana jedzie dalej.
@RitmoXL: Oho, mój profil psychologiczny też został utworzony, marnujesz się na wykopie koleś, mógłbyś zbijać miliony xD