Wpis z mikrobloga

@Dorken: no miałem tak samo. Teraz wchodzę na tag i patrzę na te spoilery, na które i tak wszyscy mają wymieniane. Mniemam, że styl zapożyczony od koleżanki z studia, która też robi z siebie WIELKĄ DZIENNIKARKĘ XD
  • Odpowiedz
  • 2
@SF71H wgl ci wszyscy eksperci w TVP to chyba naprawdę, kazali na szybkiego w 2 dni znaleźć osoby, które nie są powiązane z inną stacja albo gazeta, które wiedzą że mówi się formuła jeden a nie pierwsza i cyk, ekspert
  • Odpowiedz
@SF71H: Szafiarz jest ok dopóki tylko przekazuje to co jest w oficjalnych komunikatach prasowych i tweetach(nie każdy ma czas i chęci żeby to śledzić), ale jak on zaczyna te swoje analizy to się czasem słabo człowiekowi robi
  • Odpowiedz
@SF71H: Szanowny SF71H. Jeżeli chcesz o mnie pisać możesz mnie wywołać, to po pierwsze. Po drugie nie muszę o wszystkim pisać publicznie. Po trzecie, pracowałam na to co teraz mam wiele lat. Po czwarte, zawsze pisałam, że nikt nie musi wierzyć w to, co piszę. Pomyłki i wpadki popełnia każdy. @Dorken: może nas zastąpicie w studiu albo pojedziecie za mnie na wyścig :)?
  • Odpowiedz
@RoksanaCwik: Właśnie droga Pani to mnie w Tobie bawi. Te wieczne sentencje o ciężkiej pracy dziennikarki. xd
Poza tym od kilku lat zachowujesz się dokładnie w ten sam sposób. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Fajnie, że się spełniasz... ALE LITOŚCI
  • Odpowiedz
@SF71H: dokładnie. Owszem, chyba każdemu życzymy, by praca była jego pasją, ale litości - ile można słuchać tekstów w stylu postów 15letniej „dojrzałej” i „mądrej” nastolatki XD
Szacunek zdobywa się poprzez faktyczną „ciężką”, ale co najważniejsze DOBRĄ robotę. Nie za ciągłe powtarzanie o tym wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz