Aktywne Wpisy

SilesianPill +205

wykop +4
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Klepię sobie projekt w OpenGLu, wszystko spoko, gdyby nie to że program zżera 100MB RAMu na sekundę :D Także po 30-40 sekundach zwiesza dość skutecznie cały system. Na razie nie mam pojęcia dlaczego, ale fajnie to wygląda na wykresie :)
źródło: comment_QnsqG8tjxHQOSudk4p6NZKiiN5ZZ0KzD.jpg
Pobierzpousuwaj trochę obiektów z pętel to będzie git.
zrób sobie kolejkę stanów animacji - ja tak robiłem
delete obj; i do roboty
unique_ptrTwoim najlepszym przyjacielem.
tylko trzeba pamiętać co się robi i jak. ale jeśli autor nie umie into normalne wskaźniki to niech się pobawi w sprytne.
To jest