Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 432
@posuck: ale mnie tacy zawsze #!$%@?. Zawsze darłem na nich ryja, nie temu bo nie potrafili grać, tylko dlatego, że nie wykazywali zaangażowania. Jeśli widziałem, że ktoś się stara nie tylko nie #!$%@?łem, ale i chwaliłem jak mogłem. Natomiast tacy alternatywni, którzy swój brak umiejętności ukrywali pod "NO PRZECIEŻ TO TYLKO WF" to dramat
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niepanimaju: z wf-u można się zwolnić. A jeśli nawet nie, to wciąż lekcja i każdy w pewien sposób musi się tam męczyć. Chcąc nie chcąc wypadałoby się troszkę zaangażować.
@AGS__K: kurde. Mieliśmy kiedyś takiego ziomka na dzielni - z czasem wyszło, że to był dobry piłkarz (jako młodzik grał w Polonii Warszawa itp. - ale wybrał powrót do domu, do rodziny). Zabierał naszą paczkę na rozgrywki pomiędzy osiedlami. Tłumaczył nam za każdym razem - "panowie, oni się ze mnie kiedyś śmiali, olewali w meczach itp. Teraz tylko podawajcie do mnie, nieważne co - po prostu podawajcie do mnie" i typ
@Bover: @tomislawniepelka: @AGS__K: ale musieliście być mega #!$%@?, ze was do szkoły sportowej nie przyjęli i musieliście iść do specjalnej i się wyżywać na spierdoxach, którzy mieli coś lepszego do roboty niż pocenie się jak świnie xD

dobrze że takie patusy zaciążyły karynki po 20stce i gówno osiągnęły w życiu, skoro nawet biegać jak na szkołę sportową przystało nie potrafili xD