Wpis z mikrobloga

Tylko ja jestem negatywnie nastawiona do tego "rozdajo" @kotbehemoth ?
Nie jestem oczywiście za rozpaczaniem i biczowaniem w Polsce, bo gdzieś tam jest źle, ale naprawdę? Rozdajo pamiątek? To jest kraj głodu, śmierci, kontroli, strachu i działających obozów koncentracyjnych.
Czym to się tak naprawdę różni od sytuacji, w której jakiś Anglik w 1943 roku robiłby rozdajo misek i pasiaków z Oświęcima? Miejmy trochę rigczu.

Jak już panowie nieustraszeni podróżnicy mają potrzebę zapłacić i bezpiecznie pochodzić po trasie dla turystów, żeby potem było czym się chwalić przed znajomkami, mogliby chociaż nie odwalać takich akcji.
#kiciochpyta #koreapolnocna #podroze #bekazpodludzi
M.....D - Tylko ja jestem negatywnie nastawiona do tego "rozdajo" @kotbehemoth ?
Nie...

źródło: comment_L4KKL41WXrryUfeoDZmh7EqGuQq4pEUI.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@MPXD: Z taką logiką powinnaś przestać używać gazu, bo wspierasz rząd putina, nie powinnaś także kupować rzeczy z ameryki, bo guantanamo, a także z Izraela bo palestyna, z Niemiec bo IIWŚ, z Chin bo autorytarny komunizm itd. Najlepiej chyba nic nie kupować, bo wspierasz łamanie praw człowieka.
  • Odpowiedz
@Kkk15: Nigdzie nie napisałam że on wspiera reżim (chociaż wspiera, ale jak my wszyscy), to słowa innego mirka. W np. Ameryce ludzi przyciąga milion rzeczy, widoki, dobra materialne i oczywiście wiem że robią dużo złego, ale nie to jest magnesem. Do Korei przyciąga ich to, że jest mordercza dyktatura, i to jest takie eksajting. Ja nie mam problemu że kupił te produkty i wydał pieniądze, tylko jak to postrzega. Te
  • Odpowiedz
@ZaQ_1: @TzK_: @grajkoo: @fredperry: to co wyżej. To nie jest radykalizm, ja nawet nie walczę. Po prostu dla mnie to żenada robić sobie z tego lans. Świat jest pełen zła, nie sposób go ominąć i wcale do tego nie zmierzam bo nie jestem Jezusem. Ale ten koleś nie rozdaje tych żelków i tego wszystkiego bo są takie dobre, i nie pojechał tam bo są
  • Odpowiedz