Wpis z mikrobloga

Tylko ja jestem negatywnie nastawiona do tego "rozdajo" @kotbehemoth ?
Nie jestem oczywiście za rozpaczaniem i biczowaniem w Polsce, bo gdzieś tam jest źle, ale naprawdę? Rozdajo pamiątek? To jest kraj głodu, śmierci, kontroli, strachu i działających obozów koncentracyjnych.
Czym to się tak naprawdę różni od sytuacji, w której jakiś Anglik w 1943 roku robiłby rozdajo misek i pasiaków z Oświęcima? Miejmy trochę rigczu.

Jak już panowie nieustraszeni podróżnicy mają potrzebę zapłacić i bezpiecznie pochodzić po trasie dla turystów, żeby potem było czym się chwalić przed znajomkami, mogliby chociaż nie odwalać takich akcji.
#kiciochpyta #koreapolnocna #podroze #bekazpodludzi
M.....D - Tylko ja jestem negatywnie nastawiona do tego "rozdajo" @kotbehemoth ?
Nie...

źródło: comment_L4KKL41WXrryUfeoDZmh7EqGuQq4pEUI.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MPXD: Serio Cię boli, że ktoś był w kraju, który Ci nie pasuje i chce coś komuś dać teraz? Strzelam - jesteś wolnotariuszką AI/masz tęczowe włosy/popierasz aborcje na życzenie/wara precz od naszych macic itp.?
  • Odpowiedz
@fredperry: Komentarze są od tego żeby komentować. Doszukiwanie to jest swojej zajebistości w płatnej, bezpiecznej i turystycznej wycieczce do jednego z najgorszych działających reżimów. Oh ah jaki to ja nie jestem, żeby teraz mieć w domu plakat z Kimem którego za nieumyślne obrażenie dziś rozstrzelają kilka osób. Jak jesteście tacy cwani to próbujcie się tam dostać na własną rękę, a nie w zorganizowanej wycieczce dla znudzonych życiem normików. Tak, mam
  • Odpowiedz
Czym to się tak naprawdę różni

@MPXD Niczym.

Anglik w 1943 roku robiłby rozdajo misek i pasiaków z Oświęcima
  • Odpowiedz
@MPXD: Po 1 - gdzie ja cię w komentarzu wyzywałem? Zapytałem grzecznie, ale teraz widzę, że powinienem był od razu pojechać jak z gównem, bo broniąc swojego przeczulenia pierwsza wyjeżdżasz z ad personam w moją stronę. Miałem się jeszcze trochę rozpisać o tym z d--y wziętym porównywaniu do obozu, ale szkoda mi czasu. Polecę więc krótko na twoim poziomie - nie zesraj się z tą swoją cywilizacją i dzbanami dziewczynko.
  • Odpowiedz
@MPXD: Robi rozdajo i stwierdził, że nie otaguje #rozdajo, bo „ma wrażenie, że tam jest spora patologia”. Święty Tomasz się k---a w grobie przewraca. Dalej to już nawet nie czytałem, co on tam ma na wydanie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@MPXD: 2 batony, żelki i gazeta zapewni KRLD finansowanie programu atomowego ( ͡ ͜ʖ ͡). Wiesz, z czasem przejdzie Ci nieracjonalny młodzieńczy radykalizm. Rozumiem, że każdy turysta to zbrodniarz? Serio nie widzisz różnicy między '43 a KRLD to współczuję. Może czas uzupełnić wiedzę?
  • Odpowiedz
@4kroki: jak ktoś wyjeżdża w podróż biznesową do Chin to nie śpi w nocy tylko się zastanawia czy to będzie moralne z jego strony
  • Odpowiedz