Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Śmieszą mnie te wasze żale jakie to polki są. Każdy jest inny i takie generalizowanie jest bez sensu. Tak samo wśród facetów jest dużo fajnych, wartościowych i dużo beznadziejnych. Społeczeństwa mają to do siebie, że są zróżnicowane na Ukrainie również. Jak Ci polki nie pasują to sobie szukaj dziewczyny z innego kraju. Pomogłam?
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania w życiu nie liczy się tylko wygląd, a poza tym Instagram to zbiór zakompleksionych ludzi, w szczególności atencyjnych kobiet które tuszują swoje wady i wybrakowanie pseudo idealnymi zdjęciami, bez względu na narodowość. Mogę ci tylko współczuć tak spłyconego poglądu na kobiety. Życzę szczęścia z ukarynką - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś obecnie znalazł jakąkolwiek i nie marnował zwykłym kobietom czasu swoim roszczeniowym p----------m. Chętnych do polskiego obywatelstwa nie brakuje
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Ale masz problemy... Są samoloty, ludzie teraz migrują po całym świecie, poznaj Ukrainkę, wyprowadź się na Ukrainę/sprowadź ją tutaj/wyjdźcie razem i tyle. Nie wiem, że w tych czasach jeszcze jakieś dyskusję są w tym temacie. Nikt nie ma obowiązku się dostosowywać pod gust kogokolwiek, każdy wybiera to co mu pasuje i tyle.

Trochę wam zazdroszczę, bo w czasach transformacji ustrojowej nie mieliśmy tylu możliwości przeżycia życia po swojemu.

Szerokiej drogi,
  • Odpowiedz