Aktywne Wpisy

SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy

Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta

Od razu odpowiadam, zaraz ktoś powie, że za granicą zarobiliby jeszcze więcej. Być może, ale mają się tułać w obcym kraju? Po co, skoro w naszym żyje im się dobrze.
Ludzie nawet nie wiedzą jakiego mają farta, że urodzili się w Polsce. Kraju w centrum Europy, w UE i tzw. "pierwszym świecie", a jednocześnie kraju z #!$%@?ą walutą, który dopiero się teraz bogaci. 90% ludności świata zabiłoby, by się z nami zamienić.
#emigracja #polska #gospodarka #biznes #ekonomia
Wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjechałem gdy zarabiałem około 11k
Przy nieprzenaszalnym zawodzie trzeba się całkiem przekwalifikować albo forever zmywak...
a co z masami ludzi którzy dostają 1200zł emerytury?
@piternet Z powyższym się zgodzę. Natomiast co do reszty wypowiedzi, zawsze można odbić piłeczkę w drugą stronę - co z tego, że lepsza kasa na zachodzie, jak w Polsce ktoś się dobrze czuje, jest u siebie, tu ma rodzinę i znajomych, a tam nie miałby nikogo