Wpis z mikrobloga

@mam_klucz_do_sracza: to jej wina że ktoś ją oszukał xd wyszlaby za polaka to na pewno nie zostawilby jej z dzieckiem xd +wysmiewanie małego dziecka do kompletu. Nie macie w sobie nawet tyle pokory by dostrzec jak bardzo słabą macie moralnosc. I od razu mówię, nie jestem z obcokrajowcem, ale gdyby moje dziecko tak wyglądało kochalabym je tak samo jak każde inne. Znam wielu czaenoskorych (Amsterdam) i to są tacy sami
  • Odpowiedz
@Ohjeny Po pierwsze to ma gówniane znaczenie kogo ty znasz, skoro statystyki tego nie potwierdzają. Po drugie, nie rozmawiamy o miłości tylko o statystyce. Po trzecie, trzeba być skończonym kdetynem żeby twierdzić że w afryce nie ma rozbitych rodzin.

https://wpolityce.pl/m/polityka/127417-wiekszosc-amerykanskich-matek-ponizej-30-lat-to-kobiety-niezamezne-liczba-nieslubnych-dzieci-wzrasta-od-50-lat

Czytaj i placz. Po co w ogóle próbujesz ze mną dyskutować skoro nie masz racji? Liczby nie kłamią.
  • Odpowiedz
@Crosshairs: Miałam na myśli to, że w Afryce nie ma kraju, gdzie większość dzieci żyłoby w rozbitej rodzinie. Mają znacznie lepsze wyniki niż Europa.

Najwięcej rozwodów jest w białej Belgi. 70% małżeństw kończy się tam rozwodem.

Pytam Cię, gdzie dokładnie postawić granice.
Ustaliliśmy, że czarni rozwodzą się częściej
  • Odpowiedz