Aktywne Wpisy

Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

t3tris +296
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Skomplikowany system luster
Arbuz 4,5kg
@HarvestinSeason: W jaki sposób Polska miałaby się stać Pakistanem lub DRK? Imigranci z tamtych krajów nie są zainteresowani życiemw Polsce, a nawet gdyby byli to nigdy nie będą w stanie zmienić kultury kraju bo to się tak nie dzieje.
Czemu uważasz jednolity kulturowo kraj za lepszy niż wielokulturowy?
Pisałem żebyś zajrzał do słownika bo dalej nie zdajesz sobie sprawy z tego, że taki sam kolor skóry nie oznacza takiej samej kultury. Biały Polak i biały Brytyjczyk, którzy wyemigrowali na początku XX wieku do USA to był dwie zupełnie inne kultury, wyznawali różne wartości, mieli całkwoicie inne zwyczaje, inne języki. Łączył ich tylko kolor skóry, który nie oznacza nic, nie gwarantuje, że będzie się ani dobry ani złym