Aktywne Wpisy
Mexiii +260
matterac +202
Ryzykować życiem i wejść? W budynku jest lekarz więc może uratuje w razie gdyby puszek poczuł się zaniepokojony i odgryzł nogę (ಠ‸ಠ)
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpsiarzy #psy #z--------------a
#psiarze #patologiazmiasta #bekazpsiarzy #psy #z--------------a
źródło: temp_file5769890015686718374
Pobierz

Wierzę, że istnieje wyższa instancja, która jest wcieleniem ideału i czystym dobrem, i że ostatecznie to dobro zatriumfuje. Możecie mówić, że mówię tak, bo to jest łatwiejsze niż pogodzenie się z faktem, że świat jest po prostu złym miejscem, a nasze życie nie ma większego sensu. Ok, nie zaprzeczam. W tej kwestii jestem i chce być optymistką. #wiara #katolicyzm
Dlatego nie wierzę w moralność ludzką. Ona zawsze jest ułomna. Nie ma osoby, której nie można by przekupić - jest tylko kwestia za ile. Dotyczy to nawet księży i pewnie samego papieża (historia
Przecież ja doskonale wiem czym jest dobro, a czym zło, ale co z tego? Żadna moja decyzja ani żadna wypowiedź nie spowoduje, że zmieni się natura ludzka. A zło tkwi w ludzkiej naturze, niezależnie od wychowania, etyki, tego się nie da zmienić. A skoro ja jako
@kociooka: XDDDD nie mam argumentow, wiec nie bede odpowiadac. Brawo dla ciebie i dla twojej wiary.