Aktywne Wpisy
WykopX +2697
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +182
szukam punktu zaczepienia ws projektu - mam żaglówkę i chciałbym dane które wyciągam z sonara (zacznijmy od głębokości) wrzucać do bazy danych na serwerze (np co 1sek) i prezentować pozycję żaglówki na mapie (np google) i prezentować tam również wykres głębokości. ktoś coś?
wiem że google oferuje coś takiego ale nie wiem jak to ugryźć.
chciałbym mieć domenę gdzie będzie właśnie prosty dashboard, mapa i wykresy w czasie rzeczywistym
Nie jestem dokladnie pewien co masz na mysli z pluginem map realtime
jestem na tropie - najciekawsze okazały się narzędzia dostarczane przez #mapbox - #kepler.gl - #reactmapgl i #visgl - co ciekawe nie wiedziałem że uber jest tak zainteresowany rozwijaniem technologii
teraz muszę się cofnąć i do etapu przesyłania danych aby uruchomić grafanę