Aktywne Wpisy

Selina_ +1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Uuroboros +1
Popsuła mi się kosiarka spalinowa, za naprawę gęgają 850zł, druga jest w dziwnym stanie że się co jakiś czas psuje i dlatego myślałem żeby kupić inną kosiarkę. Już dawno myślałem o tym żeby kupić elektryczną.
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,
Na allegro widziałem firmy wuber (przykładowo bo nie zamykam się na jedną firmę ani nic) Amukulatorowa i 2 akumulatory prawie 900zł a elektryczna na kabel prawie 400zł.
Wiem że elektryczna na kabel wymaga innego podejścia do koszenia trawnika,

szukam punktu zaczepienia ws projektu - mam żaglówkę i chciałbym dane które wyciągam z sonara (zacznijmy od głębokości) wrzucać do bazy danych na serwerze (np co 1sek) i prezentować pozycję żaglówki na mapie (np google) i prezentować tam również wykres głębokości. ktoś coś?
wiem że google oferuje coś takiego ale nie wiem jak to ugryźć.
chciałbym mieć domenę gdzie będzie właśnie prosty dashboard, mapa i wykresy w czasie rzeczywistym
Nie jestem dokladnie pewien co masz na mysli z pluginem map realtime
jestem na tropie - najciekawsze okazały się narzędzia dostarczane przez #mapbox - #kepler.gl - #reactmapgl i #visgl - co ciekawe nie wiedziałem że uber jest tak zainteresowany rozwijaniem technologii
teraz muszę się cofnąć i do etapu przesyłania danych aby uruchomić grafanę