Aktywne Wpisy

alexander-dantes +409

bartlomiej_rakowski +220
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tak na 2-3 osoby. Głównie na 2 ale aby też na upartego tą trzecią wcisnąć :D
Jakie są warte uwagi?
Budżetu nie podaję bo nie mam rozeznania nic a nic. Nie chce przepłacać ale nie chce też wydać mało na jakiś szajs.
Ciężar i wymiary?
Hmm.. głównie do wożenia w aucie i rozbijanie się w różnych miejscach ale od biedy aby można było go w 2 osoby zabrać i gdzieś nieść.
W zimie nie będzie używany. Tylko w miare ciepłe noce.
Oczywiście przeciwdeszczowy.
#namiot #biwakowanie #survival #bushcraft #podroze #podrozujzwykopem #outdoor
https://www.decathlon.pl/namiot-2-seconds-easy-2-fresh-black-id_8357352.html
Jest w nim wyraźnie chłodniej niż w zwykłych namiotach, można go rozbić bardzo szybko. Z minusów to na pewno wielkość po złożeniu - takie koło, można powiesić na ramię ale nie przytroczysz pod plecak raczej. Na festiwale gdzie masz dobry dojazd jest gitara, ale na jakieś wypady do lasu może być gorzej, bo jednak niewygodnie się go nosi. Miejsca sporo jak