Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Świry znacie jakiś dobry zamiennik albo klon dla Chanel Allure Home Sport? Zapach jest zajebisty ale szkoda mi tylu szekli :(

#perfumy
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sunny-d Carolina Herrera 212, ale weź pod uwagę że pół miasta tym pachnie bo to popularne zapachy lub One milion ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Także Issey pod homme Miyake L'Eau d'Issey tanie, a lochy są niezbyt wymagające i mają słaby gust a za tymi przepadają
  • Odpowiedz
@corka_mirka @sunny-d Przecież pisał że szkoda mu kasy, nie będę przecież polecał Aventusa, Clive Christian albo czegoś innego z niszy. Zresztą jak wspomniałem wcześniej lochą podobają się przeciętne zapachy z mainstreamu. Osobiście sam używam to co ja preferuję
  • Odpowiedz
  • 0
@muniek_stachu: Ten Issey czasem nie pachnie troszkę jak choinka do samochodu?:P mam jakąś odlewkę ale nie pamiętam czy to jest dokładnie to. Po za tym w sumie nie znajdę takiego samego zapachu co Chanel :( muszę powąchać Versace i może to wezmę no ale przyznam że Allure mnie urzekło i nie dziwię się Jeremiaszowi że tak zachwala xD nie wiem tylko jak z parametrami
  • Odpowiedz
@sunny-d: wypróbuj proponowane wyżej Versace, bo ani CH, Issey ani Aventus XD nie jest tym czego szukasz. Nie wiem jakim dysponujesz budżetem na zakup, ale 100ml AHS jest do wyjęcia za 310zł
  • Odpowiedz
  • 0
@vizori: będę próbował, mam na chwilę flakony Chanel i tego Versace ale coś czuję że to nie będzie to samo. Po za tym jak z trwałością Versace?
  • Odpowiedz