Wpis z mikrobloga

Mirki
Jest wśród Was ktoś zajmujący się naprawą karoserii metodą PDR?
Mógłby mi ktoś przybliżyć ten temat i ewentualnie poradzić świezakowi co z czym się je?
#pdr #naprawa
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wloskimafios: jeśli masz zdrowe oczy i tonę cierpliwości i dużo pieniędzy to możesz w to iść.
Proponuję Ci szkolenie w autotom. Po miesiącu dwóch codziennych wiczen stwierdzisz czy warto. Napewno nie idz do tej firmy co się ogłasza na fb ze szkoleniami bo robią masowke
  • Odpowiedz
@panzerschokolade: już znalazłem wcześniej Autotom.
Plan jest następujący to liznąć tematu i zacząć od podstawowych narzędzi, wraz ze wzrostem zleceń jeśli by sie tak udało uzupełniać warsztat, może wziąć dofinansowanie :)
Masz jakieś doświadczenia z tą firmą?
  • Odpowiedz
@wloskimafios: miałem tam iść na szkolenie ale sobie odpuściłem przez pogorszenie wzroku. Wydawał się najnormalniejszy ze wszystkich osób z którymi rozmawiałem przez telefon które prowadziły kurs kilka lat temu. Szkolił chłopaka który robi niedaleko mnie i czasami go zabiera na roboty.
  • Odpowiedz
@wloskimafios: daleszyce rozbijaja bank i robią od elementu gradobicia. Reszta ma ceny umiarkowane ale współpraca głównie z handlarzami, bez nich nie przeżyjesz. A handlarze nie lubią płacić, chyba że zlapiesz takich od premium marek a o takich ciężko w naszej bieda krainie.
  • Odpowiedz