Wpis z mikrobloga

p------e to i wole kupić tańsze, starsze auto na którym stracę tylko w eksploatacji

@loczyn: Stracisz też na możliwości przemieszczania, która jest kluczowa w wielu biznesach, a zaoszczędzone pieniądze wydasz na wynajęcie auta zastępczego jak tańsze, starsze auto będzie naprawiane, co jest kolejnym zbędnym kosztem.
  • Odpowiedz
Stracisz też na możliwości przemieszczania, która jest kluczowa w wielu biznesach, a zaoszczędzone pieniądze wydasz na wynajęcie auta zastępczego jak tańsze, starsze auto będzie naprawiane, co jest kolejnym zbędnym kosztem.

@panTralalinski: Chyba chciałeś odpowiedzieć @HaloHet:
  • Odpowiedz
Ty naprawdę się uważasz za "mądrego przedsiębiorcę" czy to jest bait? :D

@Under4est: Wiadomo, że to bait, albo typowa grażyna ze swoim PPHU Grażyna Kowalczyk Usługi Handlowe w Pciumiu xD
  • Odpowiedz
@loczyn: W Krakowie. Ale nie w tym rzecz.
Nie bait nie rozumiem waszego podejścia i nie musicie rozumieć mojego.
Prowadzę firmę od 5 lat z prostą zasadą „nic na kredyt”
Naprawdę szanuje wasze zdanie ale uważam ze umniejszanie mojej sobie poprzez nazywanie mnie Grażyną z Pćimia świadczy o was a nie o mnie.
Rozjedźmy się wiec w tym miejscu.
Ja zapłaciłam za malowanie starego mercedesa tyle ile wy za dwie raty
  • Odpowiedz
yzje w stylu Twórcy Ikei w swoim starym aucie albo Steva Jobsa w tym samym golfie wiec pozwolę sobie przestać tracić energię na randomow w wykopka. Widzę was jako ziomeczkow w podartych jeansach z koszulką GUESS i różnica między nami jesy taka ze ja za 3 lata odejdę na emeryturę bo moje dochody pasywne i brak zobowiązań keredytowych pozwoli mi na wyprowadzkę na wieś. A wy będziecie dalej spłacać swoje leasingi i
  • Odpowiedz
Prowadzę firmę od 5 lat z prostą zasadą „nic na kredyt”

@HaloHet: Bez sensu i współczuję.

Ja zapłaciłam za malowanie starego mercedesa tyle ile wy za dwie raty leasingu. Mam go od dwóch lat będę miała jeszcze 10 ile zaoszczędze w tym czasie a ile wy wydacie na leasing?
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Sweterek Jobsa to idealne odniesienie do mojeg stylu. Od zawsze ubieram się na czarno bez nadruków. Nawet sam Steve Jobs nie nosił się w sweterek od 15 roku życia wiec jestem mniejszym pozerem niż on ^^
Nigdzie nie powiedziałam ze oszczędzam. Wydaje mądrze a to jest różnica. Kupuje dobre samochody na długie lata. Za kwoty których „nawet nie poczuje”
Zawsze uważałam ze jeśli bierzesz coś w kredyt to cię
  • Odpowiedz
@XpedobearX: oj jak bardzo masz racje z tym niepotrzebnym odwlekaniem, nie kazdy tak potrafi. Z drugiej strony jak popatrze na siebie i pomysle ze moglem nieodwlekac... to teraz bym byl dopiero w glebokiej duipe. Powodzenia...
  • Odpowiedz
Sweterek Jobsa to idealne odniesienie do mojeg stylu. Od zawsze ubieram się na czarno bez nadruków.

Czyli po prostu lubisz ubrania premium, lecz nie lubisz wielkich logotypów? Bo inaczej to nie rozumiem porównania.

Wydaje mądrze a to jest różnica.

Według
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Czytaj ze zrozumieniem. Pisałam ze kupuje samochody za gotówkę a nie w leasingu ponieważ kwota jaką nie niego przeznaczam nie przerasta moich możliwości finansowych a nawet wcale na nie nie wpływa. Wiec po ci mi dodatkowe obciążenie miesięczne jeśli mogę zapłacić raz i już o tym nie myśleć? Logika.
Mój samochód nie „rozleci się” ponieważ, wrócę tu do istoty mojej pierwszej wypowiedzi; nie kupuje plastikowego szrota dobre modele klasy
  • Odpowiedz
Czytaj ze zrozumieniem. Pisałam ze kupuje samochody za gotówkę a nie w leasingu ponieważ kwota jaką nie niego przeznaczam nie przerasta moich możliwości finansowych a nawet wcale na nie nie wpływa. Wiec po ci mi dodatkowe obciążenie miesięczne jeśli mogę zapłacić raz i już o tym nie myśleć? Logika.

Nie wiem o jaką logikę Ci chodzi bo nigdzie Ci nie piszę, że masz brać leasing, a wytłumaczyłem Ci w jaki sposób działa
  • Odpowiedz