Aktywne Wpisy

Hamza +47
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
youngP +102
prawie 5 a dalej ciemno :/ wiosna i lato trwają za krótko w tym kraju

@loczyn: Stracisz też na możliwości przemieszczania, która jest kluczowa w wielu biznesach, a zaoszczędzone pieniądze wydasz na wynajęcie auta zastępczego jak tańsze, starsze auto będzie naprawiane, co jest kolejnym zbędnym kosztem.
@panTralalinski: Chyba chciałeś odpowiedzieć @HaloHet:
@HaloHet: Mhm xD
Ty naprawdę się uważasz za "mądrego przedsiębiorcę" czy to jest bait? :D
@Under4est: Wiadomo, że to bait, albo typowa grażyna ze swoim PPHU Grażyna Kowalczyk Usługi Handlowe w Pciumiu xD
Nie bait nie rozumiem waszego podejścia i nie musicie rozumieć mojego.
Prowadzę firmę od 5 lat z prostą zasadą „nic na kredyt”
Naprawdę szanuje wasze zdanie ale uważam ze umniejszanie mojej sobie poprzez nazywanie mnie Grażyną z Pćimia świadczy o was a nie o mnie.
Rozjedźmy się wiec w tym miejscu.
Ja zapłaciłam za malowanie starego mercedesa tyle ile wy za dwie raty
@HaloHet: Bez sensu i współczuję.
Nigdzie nie powiedziałam ze oszczędzam. Wydaje mądrze a to jest różnica. Kupuje dobre samochody na długie lata. Za kwoty których „nawet nie poczuje”
Zawsze uważałam ze jeśli bierzesz coś w kredyt to cię
Czyli po prostu lubisz ubrania premium, lecz nie lubisz wielkich logotypów? Bo inaczej to nie rozumiem porównania.
Według
Mój samochód nie „rozleci się” ponieważ, wrócę tu do istoty mojej pierwszej wypowiedzi; nie kupuje plastikowego szrota dobre modele klasy
Nie wiem o jaką logikę Ci chodzi bo nigdzie Ci nie piszę, że masz brać leasing, a wytłumaczyłem Ci w jaki sposób działa