Wpis z mikrobloga

Typowy wypok jest typowy. Jak sam kupowałem auto to też doradzali, kup nowe, b+g najlepiej! I słuchając tych debili skończyłbym z loganem czy innym tipo XDDD

Kupiłem no może nie premium, ale swego czasu flagowca od peugeota, w DIESELu głównie do miasta! :O i co? Nie żałuję nic a nic, bo wykopków w zdecydowanej większości przypadków nie warto słuchać, w aucie robiłem tylko rzeczy eksploatacyjne, nic nie stuka, nic nie puka, a
  • Odpowiedz
Odwieczna walka nowe miejskie/kompaktowe auto a kilkuletnia klasa premium... Serio ludzie nie czaicie, że samochód kupuje się taki, który odpowiada naszym potrzebom? Po co komuś pięciometrowa klasa premium z pewnie 3litrowym dieslem do dojazdów np. do pracy czy jazdy w obrębie miasta? Taki samochód ma sens, jeśli robisz kilkuset kilometrowe trasy - wtedy benzynowe auta z segmentu B/C rzeczywiście mogą nie być najlepszym wyborem.

@zemsta_przegrywa: Dobry wybór mirku, niech służy
  • Odpowiedz
Mądry przedsiębiorca to taki który nie kredytuje swoich inwestycji.
@HaloHet: mądry to taki, który umiejętnie korzysta z dźwigni finansowej. A wzięcie samochodu w leasing pozwala na obracaniu pieniędzmi zamiast zamrożeniu ich w samochodzie. A do tego dochodzą korzyści podatkowe - szczególnie przy autach powyżej 150k PLN.
Pozdrawiam cieplutko. Przedsiębiorca.
  • Odpowiedz