Aktywne Wpisy
g0blacK +639
Są takie twarze, które po prostu denerwują. Sam fizys sprawi, że człowiek się denerwuje i aż się w nim gotuje. Też tak macie? Jeśli tak, to zapraszam do zabawy, Ja zaczynam #glupiewykopowezabawy #takaprawda #niepopularnaopinia
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej mirki
mam 17 lat i nie chcę pić alkoholu do osiemnastki. No i na osiemnastce pierwszy raz będę pił wódkę. I tu pytanie - jak się przygotować tak aby nie odpaść po dwóch godzinach? Od razu mówię że coś takiego jak wcześniejsze rozpoczęcie picia u mnie w grę nie wchodzi.
#pytanie #alkohol #pytaniedoeksperta #alkoholizm
──────────────
Hej mirki
mam 17 lat i nie chcę pić alkoholu do osiemnastki. No i na osiemnastce pierwszy raz będę pił wódkę. I tu pytanie - jak się przygotować tak aby nie odpaść po dwóch godzinach? Od razu mówię że coś takiego jak wcześniejsze rozpoczęcie picia u mnie w grę nie wchodzi.
#pytanie #alkohol #pytaniedoeksperta #alkoholizm
──────────────
Rynek pracownika?
Ciągle to słyszę, no i gdzie ten rynek pracownika?
Na głupi intern większość firm nie chce mnie wziąć.
licencjat z finansów i rachunkowości
2 języki obce:
angielski C1
niemiecki b1/b2
excel pivoty, tabele przestawne
I uj co wyśle gdzieś to sory, ale nie wzięliśmy Pana - prosze próbować w przyszłości.
A jak sie już coś znajdzie to albo za 2200 brutto albo odpadam po 3 etapie rekrutacji z 10 xD
Co do #!$%@?, mam 23 lata, 2 języki ogarnięte, klikanie w komputer -> excel. To co w 90% wymaga każde korpo, a tu na głupiego interna mnie takie KPMG, PwC czy inne nie chce brać jestem z #katowice
#korposwiat #pracbaza #zarobki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Pamiętaj, że rekrutuja Cię ludzie, którzy mają później z Tobą pracować. Może po prostu nie wydajesz się być dobrym współpracownikiem.
@nattip: A cóż to za najtrudniejszy proces?
@AnonimoweMirkoWyznania: a ile byś chciał zarabiać mając 23 lata? 10k? xDD
Bo ja o tym pierwszym.
Może odstrasza ich moje 'doświadczenie' w pracach fizycznych zaraz po szkole średniej? Typu magazyny itp? Że jestem debilem, który do biura się nie nadaje?
A nawet jakbym sie dostał do PwC to pewnie bym tam ugrzązł, bo kto by mnie kolejny z doświadczeniem w firmie, która
Jak firma ma ciśnienie na zatrudnianie nowych osób, to wezmą sprzątacza z ulicy, ale jak nie mają, to trzeba być dobrym, żeby się zakwalifikować do kolejnego
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Albo w rozmowie face to face robisz nie najlepsze wrażenie. Trudno powiedzieć.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua