Wpis z mikrobloga

@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: A ja znam. Np historię chłopaka, który się powiesił, bo tak szykanowali za bycie gejem. A taki historii jest więcej. Wytłumacz jak niby osoby LGBT zniżyły się się do sebiksów, którzy chcą ich śmierci? Jakie wojenki? Ludzie LGBT walczą o równe prawa i traktowanie, a sebiksy chcą im przeszkodzić.
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: no, a ty dalej swoje i dlaej nie wiesz, że to przez takich ludzi gardze marszami lgbt ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyne co usłyszałem w tej dyskusji to obrażanie mojej osoby, zero argumentów, zero faktów, zero logiki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakoś antifa nie ma problemów z biciem ludzi. Taki jesteś tolerancyjny to dlaczego nie możesz uszanować, że ktoś wierzy w
  • Odpowiedz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: Teraz widzę, że jesteś po prostu politycznym trollem. Nigdzie cię nie obraziłem, przytoczyłem fakty i argumenty, a ty twierdzisz że cię obrażałem i nie przedstawiłem faktów i argumentów.

Antifa nie ma problemu z biciem ludzi, bo to kryptofaszyści.

Jestem tolerancyjny i toleruję wierzących. Ich wiara jest dla mnie śmieszna, ale nie chcę za powodu ich wiary odbierać im praw czy ich zabijać, jak narodowcy chcą robić z gejami
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: możesz, ale dlaczego nazywa to matką bożą cipkową i odstawiasz msze na marszu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Trudno nie być sebiksem oraz mieć 3 cyfrowe IQ i nie chcieć komuś przyznać podstawowych praw czy chcieć zabić gejów

no ja nie jestem, do gejów nic nie mam i nie jestem przeciwko ich małżeństwom, bo one mają na mnie neutralny wpływ to samo jak każdy kto nie
FenoloftaleinowyChrabaszcz - @zjadlbymkebaba: możesz, ale dlaczego nazywa to matką bo...

źródło: comment_SxXqyczzTwgUoNQxkOqdonLU034AuKIT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz