Aktywne Wpisy
Odkamieniacz +584
Tusk bierze emeryture za bycie szefem Rady Eurepejskiej (sporo w zyciu tez pracowal, fizycznie tez) - rudy zlodziej, niech oddaje, grosza bym mu nie dal.
Kaczynski - cale zycie na panstwowym, nigdzie normalnie nie pracowal, co miesiac dostaje teraz 28 tys. zl. - maz stanu, patriota, medrzec, prawdziwy polak.
xD
#tvpis #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
Kaczynski - cale zycie na panstwowym, nigdzie normalnie nie pracowal, co miesiac dostaje teraz 28 tys. zl. - maz stanu, patriota, medrzec, prawdziwy polak.
xD
#tvpis #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
mickpl +229
Rozbraja mnie jak ktoś napomina, że teraz w sklepach jest drogo, serio XD
Byłem właśnie na zakupach, kupiłem takie podstawowe produkty na tydzień, zajrzałem na rachunek.
Nie jest drogo tylko jest KURESKO DROGO
A będzie jeszcze drożej, bo takie są oficjalne założenia NBP.
#ekonomia #gospodarka #pieniadze #gielda #drozyzna #inflacja
Byłem właśnie na zakupach, kupiłem takie podstawowe produkty na tydzień, zajrzałem na rachunek.
Nie jest drogo tylko jest KURESKO DROGO
A będzie jeszcze drożej, bo takie są oficjalne założenia NBP.
#ekonomia #gospodarka #pieniadze #gielda #drozyzna #inflacja
Komentarz usunięty przez moderatora
dlaczego
wtedy nikt
was nie obrażał
i musicie pokazać koniecznie
że macie inną orientacje seksualną
powiedz mi to proszę
Wy to chyba nieźle płacone musicie mieć za te spamy codzienne z lgbt, lol.
Żeby nie było, nie szkaluje gejów, szkaluje fałszywość dużej czesci osób z lewej strony. xd
Jakie to przyjemne jak musisz się przed wszystkimi ukrywać bo nie daj Boże ktoś się dowie i dotknie cie ostracyzm społeczny xd Jesteśmy istniejemy i żądamy równych praw, koniec z udawaniem, że nas nie ma.
Co ty bierzesz typie? XD Te wszystkie pobicia, znęcanie, wyśmiewanie, wyrzucanie z domu, doprowadzenie do samobójstw pojawiły się dopiero gdy LGBT zaczęło walczyć o równe prawa, nie? Wcześniej nic takiego nie miało miejsca? Wyjdź czasem ze swojej bańki i zobacz co się wokół ciebie dzieje
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: bo jakby sb chcialo zlapac za reke dla kolegi gdziekolwiek i ktos by zobaczyl to wpierdoI spoleczny mocno
Jak ty możesz tych ludzi w ogóle porównywać do narodowców. Marsz w Bydgoszczy szedł spokojnie, w żaden sposób nikogo nie prowokowali, a narodowcy zaczęli ich bić, wyzywać i obrzucać przedmiotami. Jak ty możesz ich porównywać?
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: nie mają. Przeciętny polak szkaluje osoby niedeklarujące się jako heteronormatywne
Jak ktoś miał ich obrażać nie wiedząc, że są nie-hetero?
Bo jak wiedział, to obrażał. Ale bez takiego zadęcia jak obecnie, bo jeszcze niedawno lgbt to był taki koń z pięcioma nogami, a teraz
@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz: LOL, odstaw leki :)
@lordwiseguy_prime:
Kto i kiedy?
Każdy jest potencjalnym obiektem żartów
Ja nie neguje homofobi i rasizmu, ja mówie, że tworzycie chochoła który nie istniej
Twój pierwszy komentarz
Antifa nie ma problemu z biciem ludzi, bo to kryptofaszyści.
Jestem tolerancyjny i toleruję wierzących. Ich wiara jest dla mnie śmieszna, ale nie chcę za powodu ich wiary odbierać im praw czy ich zabijać, jak narodowcy chcą robić z gejami