Aktywne Wpisy
tesknilam_ +193
Właśnie ukończyłam swoją pierwszą Ekstremalną Drogę Krzyżowa. O tym, że na nią pójdę dowiedziałam się godzinę przed:). 40 km nocą po lasach, ale warto było. #katolicyzm #chwalesie
karnom +4
Rozpoznaje ktos co to za robal? Znalazlem juz drugiego niedaleko łóżka. Pierwszy byl wiekszy i mial wiekszy odwlok. Mamy kota wychodzacego na dwor. Czy to jakis pasozyt ludzki lub zwierzecy czy nic groznego i przyszlo z ogródka?
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
#bekazprawakow #bekazpodludzi
widziałem zdjęcia z Białegostoku - moda męska w pełnej krasie, 90% nosiło krotkie jeansowe gacie, które wyglądały jakby je własnoręcznie zrobili przycinając przetarte nogawki długich spodni. Do tego przepocony t-shirt z wyraźnie zarysowanym bebechem i "grafiką patriotyczną", czopka dżokejka i adidaski z targowiska.
Komentarz usunięty przez autora
I co w związku z tym?
@NieRozumiemIronii: Ale gejowo ci żołnierze wyglądają nie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jeszcze poddaj argumentum ad rokum, "2k19 a ludzie nadal..". Kocham
A poza tym prawdziwy mężczyzna leje po mordzie swoją wybrankę, bo łobuz kocha mocniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ethics: nie pisałam o skrajnościach, ale o zwyczajnym dbaniu o siebie, bo wybacz, ale dla mnie absolutne minimum, czyli codzienna higiena, prysznic, dezodorant i umycie zębów to stanowczo za mało. Nie chodzi o
@Scyzorex: chyba wliczyłeś w to Atlantydę ;)
Ale Cię musi dupa piec, że skończenie służby wojskowej nic Ci nie dało i nadal pozostało jedynym osiągnięciem. Mały człowieczek z Ciebie i kompleksy leczysz na innych, smutne to i analogiczne do matek, których jedynym osiągnięciem jest wyplucie z siebie gówniaka (╯°□°)╯︵ ┻
Homosexuality in the militaries of ancient Greece was regarded as contributing to morale. Although the primary example is the Sacred Band of Thebes, a unit said to have been formed of same-sex couples, the Spartan tradition of military heroism has also been explained in light of strong emotional bonds resulting from homosexual relationships. Various ancient Greek sources record incidents of courage in battle and
Komentarz usunięty przez moderatora
@blackol1: Wiesz, akurat ten argument dotyczy obydwóch stron sceny politycznej.
Co za kobiecość u ciebie, że martwisz się czy Seba uzna cię za męskiego. Ty się męskim